måndag 25 januari 2010

Filmfestivalinvigning

Nyligen kom ett mail från Göteborgs Filmfestival med ytterligare information om deras invigningsfest och eftersom de inte uppdaterat hemsidan och för att det verkligen är en sjukt grym tillställning så publicerar jag det här så att alla kan läsa det. En sådan filantrop är jag!

--------------------------------------------------

Tidigare klara för invigningsfesten är bla Maskinen, Daniel Gilbert, Fontän och [Ingenting]. Bakom skivspelarna hittar vi Per Sinding-Larsen, bröderna Kleerup, Orvar Säfström, Sverrir Gudnason, Andrew Berry (från legendariska klubben Hacienda, Manchester, UK) mfl. Internationella VJs står för det visuella, tillsammans med ett flertal Göteborgskonstnärer som smyckar Trädgår´n till Monsoonbröllop. Det blir även livegraffiti, breakdance, skejtare på nybyggd ramp, och scratching på högsta nivå med Kid Sid.

Vi släpper nu vår sista, och kanske finaste bokning: DJ Långkalle, MC Erlend (Erland Øye från Kings of Conveience och Whitest Boy Alive) och MC Frej (Slagsmålsklubben, Maskinen och Far&Son) avslutar kvällen genom att köra ett helt unikt set tillsammans. Om du ska välja en fest i år, så är det här festen att välja.

Fåtal biljetter kvar!

--------------------------------------------------

Därutöver uppträder Makthaverskan, Far & Son och Bow & Arrow.

Trägår'n står för lokalen, 21.00-05.00 den 29 januari (fredag).
Biljetter köpes här (klicka direkt vidare till nästa) för 310 pix (inklusive allt) över nätet eller 295 riksdaler (inklusive allt) över disk.

Ha det!
// Yeahns

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar