lördag 10 januari 2009

ITHMG - Vad är det?

ITHMG står för "I Torsdags Hos Martin"-gänget och bildades den 28:e december 2006 och har sedan dess haft sammanträde i mellandagarna varje år. Några sporadiska möten inträffar under årets andra dagar också men i grund och botten är det en mellandagstradition där fyra i stort sett likasinnade män(det kan vi kalla oss va?) diskuterar livet i allmänhet och dricker alkohol i synnerhet. Det är i den ordningen vi är uppfostrade Vadsbogossar som vi är, fast numera bosatta på fyra andra platser i Sverige och Danmark. Det sistnämnda är något vi trivs med.

Vi är alla komna till världen efter att programmet Solstollarna lanserades men innan Ulf Lundell ställde spånken åt sidan och Yngwie Malmsteen släppte lös "the fucking fury" (plats 64). En medlem är en annan medlems kusins unge medan det andra medlemsparet har kusinbarn tillsammans. Det låter mer inavlat än vad det är eller kanske precis så som det är. Vi har ingen aning om var ni drar gränserna för incest. Ingen av oss är blodsjuk i alla fall..

Allt eftersom tiden går så kommer ni att lära känna oss bättre och kanske börjar ni inleda en objectumsexuell relation med vår blogg. Det vore oerhört smickrande samtidigt som vi känner en viss avsmaknad för det men mer än så lägger vi oss inte i ditt privat- och sexliv.

Med förhoppningar om en trivsam framtid tillsammans!
// ITHMG

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar