tisdag 21 juli 2009

Mitt liv som Didrik - del 3

Del 1 | Del 2

Didrik är ensam. När Didrik känner sig ensam så brukar han äta glass. Didrik älskar glass, särskilt den från Euroshopper. Han brukar säga det till kassörskan på ICA att "No man should outlive his ice-creamstorage" när hon påpekar att det var väldigt vad mycket glass han köper. Han säger det på engelska för att han tycker att det låter så mycket häftigare än på svenska. Varför just Euroshopper är hans favoritmärke har flera orsaker. Dels så gillar Didrik när saker är billigt ("Allt ska ju ändå bli skit" resonerar han) och dels så tycker han att de har en fyndig logotype ("Man har ju en kundvagn när man handlar!"), fast mest gillar han ordet Euro. När Didrik hör Euro så tänker han på samarbete och vänlighet. Han anser att världen skulle vara så mycket bättre om alla var snälla och hjälpte varandra men så är det ju tyvärr inte.
Av ungefär samma anledning som Didrik gillar Euroshopper så är hans favoritmusik Euro disco. "Aha, E-Type!" tänker nog de flesta då men Didrik avskyr E-Type och hans äckliga hår. Didrik tycker att E-Type har sålt ut sig när han medverkat i Melodifestivalen och gjort en sportlåt. "Så gör inte en äkta musiker som låter musiken tala för sig själv och vad är det för namn han har? Typ E vadå?" undrar Didrik. Fast när Didrik tänker efter så finns det inte så många andra kända Euro disco-artister så det är kanske inte så konstigt att folk tror att Didrik lyssnar på E-Type. "Det är synd att så många människor är helt ovetandes om vad de går miste om" säger Didrik ledsamt för sig själv och tar ännu en tugga glass till tonerna av Modern Talkings Brother Louie.

När Didrik betalar sin glass så slår han alltid in kortkoden med lillfingret så att resten av handen döljer knappsatsen, ifall någon bakom i kön skulle spionera. Av samma anledning så brukar alltid Didrik kolla så att ingen ligger och smyger i buskarna utanför hans port när han slår in portkoden, om nu någon skulle förfölja honom. Fast det är det ju aldrig någon som gör. Didrik är ensam.

Ha det!
// Yeahns

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar