lördag 24 januari 2009

Bostadsmarknaden för siffror är begränsad

Siffran 1 i klockslaget 10 har bestämt sig för att flytta. Han är less på 0:ans beteende och berättar själv:
- En gång när jag satt och kollade på Bingolotto (sifferporr, red. anm.) så fick han för sig att byta gardiner. Eftersom han är höjdrädd så tog han sig både en, två och tre Long Islands och ställde sedan en stol vid fönstret. Tyvärr nådde han inte riktigt och så tänkte han till och drog på sig ett par rullskridskor. Han har svårt för att lägga till ett och ett så han förstod inte att höjdrädsla, fylla och rullskridskor inte kom helt överens. Självklart druttade han omkull med gardinstången i högsta högg och jag fick ett rapp över nacken. Efter det gick han in på sitt rum och fylleringde till Fröken Ur.
- Så här är det jämt och nu vill jag alltså flytta
. Hur kul är det att bo ihop med en nolla liksom?

Eftersom bostadsmarknaden för siffror är tuff och man får oftast nöja sig med det boende man har så hörde sig 1:an för bland polarna om ett eventuellt lägenhetsbyte. 3:an nappade direkt eftersom han kände sig malplacerad där på högerkanten. Han tycker ju att den där Karl Marx verkade vara en jäkla skön snubbe!
Så därför anordnade bostadsbolaget Quartz ett andrahandskontrakt åt dem båda så att de kunde känna efter först och därmed är så är tidsstrukturen något ändrad och ser ut som följande:
Ha det!
// Yeahns

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar