onsdag 24 juni 2009

Slagen av solen

I dessa tider när solen gassar konstant och när Gyllene Tider är ett återkommande inslag på radion så blir man helt matt. Det är så att man försmäktar. Man orkar ingenting, huvudet är tungt och kroppen lider av vätskebrist. En klarblå himmel och ett vindstilla klimat är visserligen underbart men inget vidare om man ska mäkta med att blogga. Mitt hjärnkontor har tagit semester. Därför lär uppdateringar stundtals lysa med sin frånvaro under sommaren men vi - eller åtminstone jag - ska försöka att samla kraft så ofta vi kan för att kunna klämma ut en text då och då. Så håll ut! Vi har inte försvunnit, vi vilar oss bara lite i skuggan.


Det är i alla fall tur att det inte är samma stiltje i pappersbranschen! Denna gång är det någon snubbe på marknadsavdelningen hos Edet som fått en riktigt briljant idé. Nu har nämligen Edet lanserat en limiterad kollektion "med moderna mönster från den erkända 10-gruppen". Ungefär samma grej som Lambi körde tidigare i år alltså, men nu med mönster från den ack så erkända 10-gruppen (jag var tvungen att googla det. Tydligen är 10-gruppen tio designers som gått ihop men nu är det dock bara tre kvar). Modernt ska det vara också.

På bilden ovan ser ni Edets nya begränsade papper med deras moderna mönster. Toapappret har fått lite schyssta blad och det är ju modernt så det förslår. Hushållspappret har istället fått lite sköna streck som påminner om en inzoomning på Sigvard Bernadottes virrvarr-mönster från 1958. Modernt? Klart att det är! Det är ju designers som har gjort det och betalt fick de säkert också. Med all rätt, eller hur?

Ha det!
// Yeahns

Rubriken är också en låt från Almedal.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar