måndag 11 maj 2009

Stars of today, superstars of tomorrow

Japp, så lyder det stundande U21-EMs slogan som kommer att spelas i Göteborg, Halmstad, Helsingborg och Malmö. Staden vi alla älskar (Göteborg) och Halmstad har plockat hem de mest intressanta matcherna då Spanien, England, Tyskland och Finland kommer att turas om mattorna på Gamla Ullevi och Örjansvall, medan Sverige, Italien, Serbien och Vitryssland ska kämpa på Olympia och Swedbank Arena.

U21 innebär att det är bolltrollare under 21 år som medverkar men i U21-EM gäller det endast att gossarna max är 21 bast när kvalet inleds, och eftersom kvalet inleds nästan två år innan huvudturneringen så är det maxåldern 23 som gäller under sommarens EM. Som ni ser så är det ett gäng riktiga stornationer som kommer på besök och med det kommer också en hel del killar som kan det här med att sparka boll. Därför blir det nog även några riktigt sevärda omgångar i det gröna fältets schack, och när det dessutom räcker med att punga ut 120-lappen för helt okej hörnplatser så kan det bli ett av livets bästa köp.

Den 18 juni ska Spanien-England göra upp på Ullevi och på några av platserna 501-505 på sektion N2 kommer tre fjärdedelar av ITHMG att sitta och heja, sannolikt något berusade. Det är verkligen en match jag rekommenderar alla som gillar det här med kamp, svett och läderkulor att besöka. Möjligtvis lite osynk-Bjarne med att det är dagen innan midsommar men vafan! Tänk liksom på att lagen kan ställa upp på följande sätt (om Bojan får målsmans tillstånd då förstås):

Spanien:

----------------- Roberto -----------------

Azpilicueta - Piqué - Marcano - Balenziaga

---- Raul Garcia - Fabregas - Busquets ----

- Granero ------------------------- Mata -

------------------ Bojan ------------------

England:

------------------ Hart -------------------

Richards - Wheater - A. Ferdinand - Gibbs

Lennon - Cattermole - Huddlestone - Welbeck

---------- Walcott - Agbonlahor -----------


Det ser rätt spännande ut va? Ovanstående är väl knappast sannolikt då spelare kan känna sig slitna, skadade eller bara vill ha semester istället, men så här kan det se ut den 18 juni 20.45 och om det inte vore för att man var omgiven av killkompisar så hade man ju fått ståfräs. En lätt halvbånge är i alla fall garanterad, välkomna!

Ha det!
// Yeahns

1 kommentar:

  1. Om ni har vägarna förbi Halmstad så titta in i Fan Zone på Stora torg. Programmet hittar ni på: http://www.destinationhalmstad.se/

    //Jonas

    SvaraRadera